Schoorsteenveger Zevenaar

Zoekt u een schoorsteenveger in Zevenaar? Wij helpen u verder

Zoekt u een schoorsteenveger in Zevenaar? Kies dan voor ABS-schoorsteentechniek. Wij kunnen alle werkzaamheden rondom schoorstenen, kachels, (open) haarden en daken voor u uit handen nemen. In Zevenaar werken we met verschillende rookgasafvoer systemen en kiezen we het systeem op basis van de soort kachel die bij u moet worden afgesloten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor schoorsteen renovaties, schoorsteen inspecties en dakreparaties. Onze gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar! Welk werk mogen ze voor u uit handen nemen in Zevenaar?

Voorkom schoorsteenbranden: laat uw schoorsteen vegen door ons

Dacht u altijd dat het vegen van uw schoorsteen wel uitgesteld kon worden? Wanneer u dit uitstelt, vergroot u de kans op schoorsteenbranden. Jaarlijks worden er namelijk ruim tweeduizend schoorsteenbranden geteld in Nederland. Bij het stoken van bijvoorbeeld brandhout komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal van uw schoorsteen terecht. Deze hechten zich aan de wand en vormen een brandbare laag creosoot. Deze laag stijgt bij het aansteken van uw kachel naar 500 graden, waardoor er brand ontstaat. Kies er daarom voor om uw kachel of haard te laten vegen door onze gecertificeerde medewerkers. Bij intensief gebruik van de kachel raden wij u aan om de rookkanalen twee keer per jaar te laten vegen. Neem contact met onze schoorsteenveger op en wij verzorgen uw schoorsteen onderhoud! Naast het vegen van uw schoorsteen kunt u ook bij ons terecht voor dakreparaties. Informeer naar de mogelijkheden vanuit Zevenaar!

Geniet van de voordelen die we u bieden in Zevenaar

Mogen wij uw kachel of haard installeren of uw rookkanalen aanleggen? Wanneer wij dit voor u mogen verzorgen, zult u onze vele voordelen en extra’s ervaren. Wij luisteren naar uw wensen en stellen deze centraal bij ons bedrijf. Verzorgen wij de renovatie van uw schoorsteen of uw dakreparatie? Dan bieden wij u het volgende in Zevenaar:

  • We maken altijd duidelijke afspraken met u en komen deze na
  • We stellen heldere offertes op
  • We beschikken over veel kennis die we graag delen
  • We werken altijd klantgericht
  • We zijn een betrouwbare partner
Schoorsteenveger

Schoorsteen inspectie laten uitvoeren in Zevenaar?

Heeft uw schoorsteen of rookkanaal een grondige inspectie nodig? Schakel ABS-schoorsteentechniek in. Bij ons werken ervaren schoorsteenvegers. Blijkt tijdens de schoorsteen inspectie van uw rookkanalen dat het voldoende is om deze te vegen? Of moet er het een en ander gerenoveerd worden? Ook als u een geheel nieuw rookkanaal nodig heeft voor uw kachel of haard, installeren wij deze graag voor u. Neem contact met ons op voor een uitvoerige schoorsteen inspectie!

Neem contact op vanuit Duiven en wij installeren uw haard of kachel

ABS-schoorsteentechniek verzorgt al uw wensen op het gebied van kachel installaties, (open) haard installaties, dakreparaties, rookkannaal installaties en schoorsteen renovaties. Bent u benieuwd naar wat we voor u in Zevenaar kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar onze schoorsteenveger 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. We helpen u graag verder met een kachel installatie of een schoorsteen renovatie in Zevenaar!