Kies voor vakmanschap in Westervoort

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoorsteenveger voor het inspecteren, installeren en onderhouden van uw kachel, (open) haard of schoorsteen in Westervoort? De specialisten van ABS-schoorsteentechniek staan voor u klaar. Wij weten alles op het gebied van haarden en kachels en het monteren en onderhouden hiervan. Ook wanneer u denkt dat een kachel niet mogelijk is in uw huis, bieden wij een oplossing: onze schoorsteenveger is namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van rookkanalen. Mogen wij u in Westervoort van dienst zijn met een installatie of montage?

Laat ons de schade aan uw schoorsteen repareren in Westervoort

Denkt u dat uw schoorsteen definitief niet meer verder kan? Dan kan het zijn dat u dit mis heeft! Laat door onze schoorsteenveger een schoorsteen inspectie uitvoeren en u hoeft geen nieuwe schoorsteen aan te schaffen. Schade aan uw schoorsteen is namelijk goed te repareren! Jaarlijks renoveren wij tussen de 100 en 150 schoorstenen voor onder andere particulieren, VvE’s, woningcorporaties en aannemersbedrijven in Westervoort. Mogen wij uw schoorsteen in Westervoort renoveren? Dan bekijken we de schade: vaak heeft het cement vocht opgenomen. Het vocht in het cement zet tijdens vorstperiodes uit, waardoor dit voor schade zorgt. Echter is dit makkelijk te repareren: we voegen de buitenkant van uw schoorsteen in Westervoort opnieuw en u kunt weer van uw kachel genieten!

Welke voordelen u in Westervoort zult ervaren

Geeft u ons toestemming om uw kachel te installeren, uw haard te installeren of een dakreparatie bij u uit te voeren in Westervoort? Of kunnen we u helpen bij het aanleggen van rookkanalen? Wanneer u kiest voor de professionals van ABS-schoorsteentechniek, ervaart u de volgende voordelen:

  • Onze afspraken zijn altijd duidelijk
  • U ontvangt duidelijke offertes
  • Wij beschikken over veel kennis
  • Uw wensen staan altijd centraal bij ons: we werken klantgericht
  • Wij zijn betrouwbaar en komen afspraken na
Ede

Neem contact op en wij installeren uw kachel of haard in Westervoort

U kunt bij ABS-schoorsteentechniek terecht met al uw wensen op het gebied van kachels, haarden en schoorstenen. Heeft u dus pas een kachel of (open) haard gekocht en moet deze door een van onze installateurs geïnstalleerd worden in Westervoort? Of moet uw schoorsteen onderhouden worden en zoekt u een schoorsteenveger? Wij verzorgen het allemaal voor u. Contact over de vele mogelijkheden van ons bedrijf? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Onze schoorsteenveger kijkt er naar uit om een schoorsteen renovatie, een dakreparatie of een rookkanaal installatie bij u uit te mogen voeren in Westervoort!