Schoorsteenveger Wageningen

Kies voor onze schoorsteenveger in Wageningen

Wenst u in Wageningen schoorsteen onderhoud, een dakreparatie of een kachel of openhaard installatie? Kies voor ABS-schoorsteentechniek als u op zoek bent naar een ervaren schoorsteenveger. Schakel ons in voor het aanleggen, installeren en vegen van schoorstenen, rookkanalen, haarden en kachels. Heeft u nog geen rookkanaal? Dan kunnen onze gecertificeerde experts dit voor u verzorgen. Om welk merk of type het ook gaat, wij zijn bekend met diverse rookgasafvoer systemen. Geef uw wensen aan ons door en wij komen langs voor uw kachel of open haard installatie in Wageningen.

Ontdek de aanpak bij schoorsteen renovatie in Wageningen

Mogen wij u voorzien van een schoorsteen renovatie in Wageningen of misschien wel een haard installatie? Dan komen we bij u langs op een gewenste dag en tijd voor een deskundige installatie of renovatie. Al onze onderhoudswerkzaamheden voert onze schoorsteenveger uit volgens alle regels en wetten. Is uw dak bijvoorbeeld aan een dakreparatie toe? Dan maken we gebruik van speciale nokladders. Oude voegen en oud lood verwijderen en vervangen we voor nieuw lood. Met heet water onder gepaste druk reinigen wij daarna grondig uw schoorsteen en deze wordt gelijk opnieuw gevoegd. Tevens voorzien wij de bovenplaat van een nieuwe stuclaag. Na twee weken is de mortel uitgehard en is het tijd om de schoorsteen waterafstotend te maken. Uw schoorsteen zal dan geen vocht meer aantrekken.

Ervaar de voordelen van onze service

Overweegt u om ons in te schakelen voor een kachel installatie in Wageningen? Of mogen wij een dakreparatie uitvoeren of een nieuw rookkanaal aanleggen? Wat u ook wenst, wij willen u graag wijzen op de vele voordelen van onze service:

  • Onze afspraken zijn altijd helder en duidelijk
  • De offertes die u ontvangt zullen nooit vragen bij u oproepen
  • Wij zijn erg vakkundig
  • Klantgerichtheid staat bij ons centraal: uw wensen zijn het belangrijkste
  • Wij zijn betrouwbaar: we komen onze afspraken altijd na
Ede

Schoorsteen inspectie nodig?

Heeft uw schoorsteen of rookkanaal een grondige inspectie nodig? Schakel dan onze schoorsteenveger in. Blijkt tijdens de inspectie van uw rookkanalen dat het voldoende is om deze te vegen? Of moet er het een en ander gerenoveerd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u een geheel nieuw rookkanaal nodig heeft voor uw kachel of haard, installeren wij deze graag voor u. Neem gerust contact met ons op voor een uitvoerige schoorsteen inspectie!

Neem contact op vanuit Wageningen voor een kachel of haard installatie

Zijn wij de expert die u zoekt voor uw kachel of (open) haard installatie in Wageningen? Of wenst u een dakreparatie, schoorsteen renovatie of mogen wij een nieuw rookkanaal aanleggen? Wij zijn uw allround schoorsteenbedrijf. Ook als u periodiek onderhoud wenst aan uw schoorsteen, kachel, rookkanaal of dak, kunt u onze schoorsteenveger inschakelen. Zo voorkomt u onverwachte hoge kosten. Bel ons via 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij zijn uw professional op het gebied van rookkanaal installatie, kachel installatie of dakreparatie in Wageningen.