Schoorsteenveger Velp

Ontmoet uw partner voor een schoorsteen- of dakreparatie in Velp

Bent u in Velp op zoek naar een schoorsteenveger voor uw kachel of haard installatie? Schakel ABS-schoorsteentechniek in. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, installeren en vegen van schoorstenen, rookkanalen, haarden en kachels. Nodig ons uit voor een uitvoerige inspectie van uw rookkanaal. Laat ons uw schoorsteen vegen of renoveren. Of laat ons langskomen voor een complete dakreparatie. Geef vandaag nog aan ons door wat wij mogen betekenen voor uw open haard, kachel installatie, schoorsteen of rookkanaal in Velp.

Nodig onze schoorsteenveger uit voor onderhoud of renovatie

Is het nodig uw schoorsteen te laten vegen? Of vreest u dat een heuse renovatie ook geen overbodige luxe is? Onze schoorsteenveger controleert het graag voor u middels een uitvoerige schoorsteen inspectie. Is het inderdaad nodig uw schoorsteen te renoveren? Onze gecertificeerde en vakkundige medewerkers pakken dan graag meteen de schoorsteen renovatie op. Uw rookkanaal is na onze werkzaamheden in Velp weer in topconditie én waterafstotend. Schakelt u ons alleen in om uw schoorsteen te vegen? Dan geven wij u, nadat wij uw schoorsteen hebben geveegd, een officieel bewijs hiervan. Deze dient u te bewaren voor de brandverzekering.

Schakel onze schoorsteenveger in voor het aanleggen van nieuwe rookkanalen

Wij zijn niet alleen in te schakelen voor onderhoud en renovatie in Velp. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de installatie van een rookkanaal. De complete rookkanaal installatie ligt bij ons in professionele handen. Zo verzorgen wij niet alleen het aanleggen van uw kachel of open haard installatie, maar houden wij ook rekening met uw specifieke wensen. Wat de afwerking betreft bijvoorbeeld. Wij werken met verschillende rookgasafvoersystemen. Hierdoor hebben wij ook voor uw kachel of open haard de juiste rookkanalen. Is het voor het aanleggen van het rookkanaal nodig de schoorsteen te renoveren of een dakreparatie te verzorgen? Dan draaien wij onze hand daar niet voor om in Velp.

Velp

Benader onze schoorsteenveger vanuit Velp

Wilt u dat wij in Velp uw schoorsteen vegen, renoveren of van grondig onderhoud voorzien? Is het tijd voor een uitvoerige schoorsteen inspectie? Mogen wij een rookkanaal aanleggen voor uw nieuwe kachel of open haard installatie? Of gaat uw gewenste rookkanaal installatie gepaard met een volledige dakreparatie? Geef het aan ons door via 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Kortom, voor periodiek onderhoud of een onvermijdelijke renovatie aan uw schoorsteen in Velp, bent u bij onze schoorsteenveger aan het juiste adres.