Schoorsteenveger

Schakel een schoorsteenveger in en voorkom problemen

Bent u op zoek naar een deskundige schoorsteenveger? Dan bent u bij ABS-schoorsteentechniek aan het juiste adres. Als schoorsteenspecialist raden wij u aan om ons voor het vegen 1 keer per jaar te laten langskomen. Zo voorkomt u schade en ernstige
problemen zoals een schoorsteenbrand. Tevens kunt u bij ons terecht voor een renovatie of onderhoud aan uw schoorsteen, een inspectie aan uw rookkanaal, een rookkanaal installatie en een dakreparatie. Ook dan staan wij voor u klaar. Voor de installatie van een nieuw rookkanaal is het ook verstandig om uw schoorsteen te vegen.

Laat vakkundig en veilig uw schoorsteen vegen

Mag onze deskundige expert bij u langskomen om uw schoorsteen weer in topconditie te brengen? Onze experts voeren het schoorsteen vegen altijd veilig en vakkundig uit. Zo wordt de haard eerst verwijderd en de onderkant van het rookkanaal dichtgestopt. Daarna wordt alles grondig geveegd vanaf het dak. Om te voorkomen dat er rommel achterblijft, halen we de resten weg met een speciale borstel of zuiger. Als laatste maken we het rookkanaal weer vrij en verwijderen we al het vuil. Uiteraard plaatsen ook weer de haard terug. Zo kunt u weer optimaal gebruik maken van een schone schoorsteen.

Mogen wij uw schoorsteen vegen? Ontdek de voordelen

Is uw mooie (open) haard of kachel in uw woning toe aan onderhoud of renovatie? Of wilt u rookkanalen laten installeren of ons inschakelen voor een dakreparatie? Dan is het goed om te weten dat wij u een uitstekende service bieden. Ook profiteert u van diverse voordelen. Zo bieden wij u:

  • Altijd duidelijk gemaakte afspraken
  • Glasheldere offertes
  • Vakkundigheid en kennis
  • Een klantgerichte werkwijze
  • Een betrouwbare samenwerking
Schoorsteenveger

Neem contact op met onze schoorsteenveger

Heeft u behoefte aan een schoorsteenveger voor onderhoud of renovatie? Of heeft u een dakreparatie nodig? Onze vakbekwame en gecertificeerde specialisten voeren dit graag voor u uit. Bij ABS-schoorsteentechniek bent u verzekerd van effectieve aanpak. Tevens denken wij altijd met u mee. Wilt u ook zo lang mogelijk genieten van uw kachel of (open) haard? En wilt u gevaarlijke problemen voorkomen? Maak dan snel een afspraak met ons via 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij komen grondig en professioneel uw schoorsteen vegen.