Schoorsteen onderhoud

Kies voor vakkundig schoorsteen onderhoud

Bent u op zoek naar een bedrijf voor schoorsteen onderhoud? Of wilt u deze laten renoveren om deze beschadigd is? Schakel dan de ervaren specialisten in van ABS-schoorsteentechniek. Ook voor het installeren van uw nieuwe rookkanaal, kachel installatie of open haard installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Oude schoorstenen hebben vaak geen topconditie meer door regelmatig gebruik en weersinvloeden. Voorkom ernstige problemen als rookoverlast en een risico op koolmonoxidevergiftiging. Onze gecertificeerde en bekwame specialisten weten uw schoorsteen vakkundig te renoveren.

Laat het schoorsteen onderhoud over aan de expert

Wilt u langdurig blijven genieten van uw kachel? Dan is het een goed idee om ons in te schakelen voor schoorsteen onderhoud. Maar ook voor uw eigen gezondheid is het belangrijk om deze te blijven onderhouden. Is uw schoorsteen beschadigd geraakt? Of wilt u deze laten controleren op problemen? Schakel ons in voor een grondige inspectie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren of repareren van schoorstenen. Per jaar renoveren wij zo’n 100 tot 150 schoorstenen voor aannemersbedrijven, particulieren, woningbouwcorporaties en VvE’s. Ook de buitenkant van de schoorsteen heeft veel te lijden. Zo ontstaat er tijdens vorstperiode veel vocht in het cement. Het uitzetten en krimpen hiervan veroorzaakt vorstschade. Maar door de buitenkant opnieuw te voegen is dit probleem snel opgelost. Mochten de stenen zijn losgeraakt, dan metselen wij deze gelijk opnieuw.

Alle voordelen van onze service op een rijtje

Wanneer wij bij u langskomen voor schoorsteen onderhoud of om deze te renoveren, bent u verzekerd van een uitstekende service. Wanneer u voor ons kiest, ervaart u het volgende:

  • Afspraken met ons zijn altijd duidelijk
  • Onze offertes roepen nooit vragen op
  • Wij beschikken over vakkundigheid en kennis
  • Wij luisteren altijd naar uw wensen en werken klantgericht
  • Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij ons
Schoorsteen onderhoud

Schoorsteen renovatie nodig? Bel of mail direct

Heeft u interesse in onze hulp voor een schoorsteen renovatie of heeft deze onderhoud nodig? Schakel dan onze gecertificeerde en bekwame specialisten in. Bij ABS-schoorsteentechniek kunt u ook terecht voor het vegen van uw schoorsteen, een kachel en open haard installatie en een dakreparatie. Of laat door ons een geheel nieuw rookkanaal aanleggen. Neem contact op voor vragen of voor het maken van een afspraak via 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij zijn uw partner voor een effectieve aanpak voor schoorsteen onderhoud of een renovatie.