Rookkanaal

Uw partner voor de installatie van uw rookkanaal

Bent u op zoek naar een specialist die rookkanalen kan aanleggen? Schakel ABS-schoorsteentechniek in voor de installatie van uw rookkanaal. Wij zorgen er graag voor dat u straks optimaal kunnen genieten van een sfeervol haardvuurtje of de prettige warmte warmte van een gaskachel. Beschikt uw woning nog niet over de benodigde rookkanalen? Geen probleem. Onze vakmensen komen deze graag bij u aanleggen. Ook kunnen wij uw schoorsteen uitvoerig vegen en renoveren, zodat deze uitermate geschikt is voor uw gewenste kachel of haard. Kortom, schakel ons in voor de installatie van uw rookkanaal!

Laat ons de nodige rookkanalen aanleggen

Wilt u het hele jaar door van een heerlijk en sfeervol haardvuurtje kunnen genieten? Wenst u uw woning te verwarmen met een aantrekkelijke gaskachel? Schakel ons dan in voor de installatie van het benodigde rookkanaal. Uiteraard volbrengen wij deze op uiterst snelle en vakkundige wijze. Het resultaat dat u van ons mag verwachten, is niet alleen zeer veilig, maar ook uiterst aantrekkelijk. Zo vragen wij u alvorens onze werkzaamheden wat uw wensen zijn aangaande de afwerking kan uw kachel of haard. Voor elke variant die wij aanbieden in onze ruime webshop, hebben wij een passend rookkanaal. Benieuwd naar ons assortiment in rookkanalen, kachels en haarden? Of is het nodig uw huidige schoorsteen te laten renoveren of vegen door onze specialisten? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Redenen om ons in te schakelen voor de installatie

Als u ons uw gewenste rookkanalen laat installeren, dan profiteert u van onze volgende voordelen:

  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Heldere offertes
  • Betrouwbaarheid
  • Verstand van zaken
  • Duidelijke afspraken
  • Klantgerichte service

Waar wij ons verder nog in onderscheiden van andere bedrijven, is dat wij uw wensen voorop zetten. Laat ons daarom vandaag nog weten wat uw voorkeuren zijn qua design, prijs en afwerking. Neem alvast een kijkje in onze webshop ter inspiratie!

Open haard installatie

Schakel ons in voor de installatie van uw rookkanalen

Kortom, u heeft uw specialist voor het aanleggen van uw rookkanaal gevonden. Wij zorgen voor een perfecte installatie van uw kachel of haard, wij komen graag een compleet nieuw rookkanaal aanleggen, en wij zorgen voor een aantrekkelijke afwerking. Bezoek direct onze ruime webshop en kies daar uw favoriete kachel of haard uit. U schakelt ons in voor de installatie ervan via 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij komen graag vakkundig en snel uw gewenste rookkanalen aanleggen!