Open haard installatie

Schakel ons in voor de installatie van uw open haard

Bent u op zoek naar een specialist voor een open haard installatie? Dan bent u aan het juiste adres bij ABS-schoorsteentechniek. Wij komen graag naar u toe om uw nieuwe haard te installeren. Wij zorgen niet alleen voor een veilige en vakkundige installatie, maar houden ook rekening met uw wensen aangaande de afwerking. Beschikt uw woning nog niet over een rookkanaal? Laat ons deze dan voor u installeren. Wij werken met diverse rookgasafvoersystemen. Wenst u meer te weten over de kosten van een nieuw rookkanaal, inclusief de montage? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een open haard installatie!

Redenen om te kiezen voor een goede open haard

Of u het beste kunt kiezen voor een kachel, een gashaard of een open haard, hangt voor een groot deel af van de isolatie van uw woning. Er bestaan eenvoudige rekenmethodes om de warmtebehoefte van uw woning mee te bepalen. Hiervoor is het van belang te weten hoe groot uw ruimte is. Deze warmtebehoefte wordt uitgedrukt in kilowatt (kW), de te verwarmen ruimte in kubieke meters (m³). Met een goede kachel in het juiste vermogen, geniet u het hele jaar door van een heerlijke warmte. Indien de installatie hiervan, bent u ook nog eens verzekerd van een veilige oplossing. Een ander punt om rekening mee te houden, is waar uw voorkeuren qua design liggen. In onze webshop vindt u verschillende gashaarden en houtkachels. Ga direct op zoek naar uw favoriet!

Waarom ons inschakelen voor de installatie?

Als u ons inschakelt voor het installeren van uw gashaard of kachel, dan geniet u van vele voordelen. Zo hebben wij de volgende zaken hoog in het vaandel staan:

  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Heldere offertes
  • Betrouwbaarheid
  • Verstand van zaken
  • Duidelijke afspraken
  • Klantgerichte service

Wat ons verder nog onderscheidt van andere bedrijven, is dat wij uw wensen altijd centraal hebben staan. Wij luisteren aandachtig naar wat u van ons verwacht. Op die manier kunnen wij precies creëren wat u wenst.

Open haard installatie

Laat ons langskomen voor de open haard installatie

Wenst u ons in te schakelen voor de installatie van uw open haard? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of schakel ons direct in. Uw gashaard of houtkachel ligt bij ons in de juiste handen. Heeft u uw ideale variant nog niet gevonden? Breng dan een bezoekje aan onze ruime webshop. Wenst u meer informatie over onze diensten of ons aanbod aan haarden? Bel naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een vakkundige open haard installatie!