Schoorsteenveger Nijmegen

Uw kachel of haard vakkundig geïnstalleerd in Nijmegen

Heeft u in Nijmegen kortgeleden een kachel of een haard aangeschaft en bent u nog op zoek naar een vakkundige installateur? Kies dan voor de installateurs van ABS-schoorsteentechniek. Wij nemen de gehele installatie voor u uit handen en installeren en werken uw haard of kachel af naar wens. Wij hebben veel ervaring met het installeren, onderhouden en monteren van kachels, haarden en schoorstenen. En heeft u uw dak kapot? Wij voeren ook dakreparaties uit in Nijmegen!

Onze schoorsteenveger repareert en renoveert uw schoorsteen in Nijmegen

Een schoorsteen krijgt door de jaren heen veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat u uw schoorsteen op den duur blijft onderhouden. Heeft u dit niet gedaan en is uw schoorsteen beschadigd geraakt in Nijmegen? Schakel onze schoorsteenveger in en wij komen een schoorsteen inspectie bij u uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren of repareren van schoorstenen: jaarlijks renoveren wij tussen de 100 en 150 schoorstenen voor aannemersbedrijven, particulieren, woningbouwcorporaties en VvE’s. Tijdens de schoorsteen inspectie en de renovatie voegen wij de buitenkant van uw schoorsteen in Nijmegen opnieuw. Deze is waarschijnlijk beschadigd geraakt door de vorstperiodes: het cement neemt dan vocht op wat uitzet. Maar door onze renovatie is uw schoorsteen weer zo goed als nieuw!

Ontdek de vele voordelen die we u kunnen bieden in Nijmegen

Wanneer onze schoorsteenveger een inspectie mag uitvoeren voor uw schoorsteen. Of uw schoorsteen mag vegen, uw rookkanalen aan mag leggen of uw kachel of (open) haard mag installeren, bieden wij u een uitstekende service. Wanneer u voor ons kiest, ervaart u het volgende:

  • Afspraken met ons zijn altijd duidelijk
  • Onze offertes roepen nooit vragen op
  • Wij beschikken over vakkundigheid en kennis
  • Wij luisteren altijd naar uw wensen en werken klantgericht
  • Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij ons
Velp

Laat onze schoorsteenveger uw kachel of haard installeren en neem contact op

Kunt u wel hulp gebruiken bij het vegen van uw schoorsteen, het installeren van uw kachel of uw haard, of bij het repareren van uw dak? Kies dan voor de professionals van ABS-schoorsteentechniek. Wij kunnen u helpen met het aanleggen van rookkanalen, zodat er een kachel of haard bij u in Nijmegen kan worden gerealiseerd. Ziet u dit wel zitten en bent u ook zo benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Onze schoorsteenveger bespreekt graag de opties voor een schoorsteen inspectie, het installeren van een kachel, een haard of voor het onderhouden van uw schoorsteen in Nijmegen!