Kachel installatie

Laat ons de installatie van uw kachel verzorgen

Wilt u in contact komen met een specialist in het verzorgen van een kachel installatie? Neem dan contact op met ABS-schoorsteentechniek. Wij zorgen er graag voor dat uw kachel perfect geïnstalleerd wordt. Uiteraard volbrengen wij deze installatie niet alleen vakkundig en met een veilig resultaat, maar zorgen wij ook precies voor de afwerking die u wenst. Moet er een compleet nieuw rookkanaal aangelegd worden in uw woning? Geen probleem! Wij kunnen allerhande rookgasafvoersystemen installeren. Wenst u meer informatie over de kosten van onze diensten en kachels? Schakel ons in voor de kachel installatie!

Zo kiest u de juiste kachel

Wilt u een nieuwe kachel kopen voor uw woning? Dan zijn er bepaalde zaken waar u rekening mee moet houden. Namelijk de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen en de warmtebehoefte van die ruimte. Met onze rekenmethode kunt u eenvoudig bepalen welk soort gaskachel of houtkachel het meest geschikt is voor uw woning. Bereken eerst hoe groot de te verwarmen ruimte is in kubieke meters (m┬│). Vervolgens kunt u bepalen hoe hoog de warmtebehoefte van deze ruimte is in kilowatt (kW). Heeft u een gas- of houtkachel gevonden die ook nog eens aan uw wensen qua design voldoet? Dan kunt voortaan het jaar door van een sfeervolle warmte genieten. Kortom, schakel ons in voor de installatie ervan. Dan bent u verzekerd van een veilig, vakkundig en verrassend aantrekkelijk resultaat!

Redenen om ons in te schakelen voor de installatie

Wilt u dat wij uw gas- of houtkachel komen installeren? Dan profiteert u van onder andere het volgende:

  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Heldere offertes
  • Betrouwbaarheid
  • Verstand van zaken
  • Duidelijke afspraken
  • Klantgerichte service

Een ander belangrijk punt, is dat bij onze specialisten uw wensen altijd centraal staan. Wat zijn uw voorkeuren qua design en afwerking? Geef het aan ons door of laat u inspireren in onze ruime webshop.

Kachel installatie

Schakel ons in voor de kachel installatie

Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist voor de installatie van uw kachel? Wij installeren deze vakkundig, wij leggen desnoods een nieuw rookkanaal aan, en wij realiseren een perfecte afwerking. Neem gerust een kijkje in onze webshop als u nog op zoek bent naar een mooie hout- of gaskachel. Heeft u vragen? Bel dan naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij verzorgen graag, snel en vakkundig uw gewenste kachel installatie!