Inspectie schoorsteen

Uw partner voor de inspectie van uw rookkanaal

Is het tijd voor een grondige inspectie van uw schoorsteen of rookkanaal? Schakel ABS-schoorsteentechniek in. Bij ons werken zeer vakkundige schoorsteenvegers. Blijkt tijdens de inspectie van uw rookkanalen dat het voldoende is om deze te vegen? Of moet er het een en ander gerenoveerd worden? Wat er ook aan de hand is, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook als u een compleet nieuw rookkanaal nodig heeft voor uw kachel of haard, installeren wij graag precies het juiste systeem. Kortom, schakel ons in voor een uitvoerige inspectie van uw schoorsteen of rookkanaal!

Laat ons uw schoorsteen of rookkanaal inspecteren

Een rookkanaal krijgt enorm veel te verduren. Zo komen er elke keer als u uw kachel of haard aansteekt, onverbrande deeltjes hout, kolen of olie in uw rookkanaal terecht. Deze kunnen zich aan de wanden van uw rookkanalen hechten. Steekt u de kachel vervolgens aan, terwijl er al een ophoping aan restdeeltjes is ontstaan in het rookkanaal? Dan is de kans op een schoorsteenbrand zeer groot! Kortom, een regelmatige inspectie hiervan is dus geen overbodige luxe. Dit geldt overigens niet alleen voor uw rookkanalen, maar ook voor uw schoorsteen. Deze staat namelijk voortdurend bloot aan weersinvloeden. Denk aan regen, hagel en vorst. Hierdoor kan het cement in de schoorsteen voortdurend uitzetten en krimpen, met grote schade als gevolg! Kortom, maak vandaag nog een afspraak voor een grondige inspectie.

Redenen om ons in te schakelen voor een inspectie

Als u ons uw schoorsteen of rookkanalen laat inspecteren, dan bieden wij u de volgende voordelen:

  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Heldere offertes
  • Betrouwbaarheid
  • Verstand van zaken
  • Duidelijke afspraken
  • Klantgerichte service

Blijkt er tijdens de inspectie iets te moeten gebeuren? Zoals het vegen of renoveren van uw schoorsteen of rookkanaal? Dan pakken wij die benodigde klus graag direct voor u op. Laat ons vandaag nog weten wanneer wij bij u langs mogen komen.

Schakel ons in voor de inspectie van uw rookkanalen of schoorsteen

Wilt u zeker weten hoe de staat van uw rookkanaal of schoorsteen momenteel is? Laat onze schoorsteenvegers dan langskomen voor een uitvoerige inspectie. Welke werkzaamheden naar aanleiding daarvan ook nodig blijken, wij kunnen ze voor u volbrengen. Vakkundig, snel en volledig naar uw wensen. Schakel ons in door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij verzorgen graag de inspectie van uw rookkanaal of schoorsteen!