Schoorsteenveger Huissen

Is het tijd voor een schoorsteen- of dakreparatie in Huissen?

Bent u in Huissen op zoek naar een schoorsteenveger? Uw kachel of haard installatie ligt bij ABS-schoorsteentechniek in professionele handen. Wij zijn uw complete partner op het gebied van haarden, rookkanalen, schoorstenen en kachels. Wilt u dat wij uw schoorsteen vegen of renoveren? Wenst u een grondige inspectie van uw rookkanaal? Of is het tijd voor een volledige dakreparatie? Wat uw wensen ook zijn, uw schoorsteen, rookkanaal, open haard of kachel installatie in Huissen brengen wij graag weer in optimale staat.

Schakel onze schoorsteenveger in voor onderhoud of renovatie

Wilt u uw schoorsteen laten vegen? Of denkt u dat er meer aan moet gebeuren? Laat in dat geval onze schoorsteenveger langskomen voor een grondige inspectie van uw schoorsteen. Blijkt het nodig uw schoorsteen te moeten renoveren? Dan verzorgen wij graag en vakkundig de schoorsteen renovatie. Hiervoor zijn onze medewerkers uiteraard volledig gecertificeerd. Na deze werkzaamheden in Huissen is uw rookkanaal weer in topconditie én waterafstotend. Is het voldoende uw schoorsteen te vegen? Dan ontvangt u van ons na onze werkzaamheden een bewijs waarin staat dat uw schoorsteen is geveegd. Dit bewijs dient u te bewaren voor de brandverzekering.

Laat onze specialisten nieuwe rookkanalen aanleggen

Naast onze diensten in onderhoud en renovatie, verzorgen wij in Huissen ook graag de installatie van een nieuw rookkanaal. Wij kunnen u de complete rookkanaal installatie uit handen nemen. Heeft u speciale wensen voor de kachel of open haard installatie? Bijvoorbeeld wat betreft de afwerking? Wij luisteren alvorens we voor u aan de slag gaan, aandachtig naar wat u van ons verlangt. Omdat wij ervaren en bekwaam zijn met diverse rookgasafvoersystemen, kunnen wij voor uw nieuwe kachel of open haard het juiste rookkanaal aanleggen of uw schoorsteen passend renoveren. Is het hiervoor nodig ook meteen een dakreparatie uit te voeren? Dan volbrengen wij deze meteen voor u in Huissen.

Schoorsteen onderhoud

Neem contact met onze schoorsteenveger op vanuit Huissen

Is het tijd voor grondig onderhoud of een renovatie aan uw schoorsteen in Huissen? Of wilt u juist dat wij een compleet rookkanaal aanleggen voor uw nieuwe open haard of kachel installatie? Ook voor een grondige inspectie van uw schoorsteen, het renoveren ervan of een volledige dakreparatie, bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij komen graag naar Huissen om uw schoorsteen te vegen, te renoveren of een rookkanaal installatie te volbrengen!