Schoorsteenveger Ede

Vakkundige schoorsteenveger in Ede

Bent u in Ede op zoek naar een professionele schoorsteenveger? Kom voor de kachel of haard installatie naar ABS-schoorsteentechniek. Wij zijn uw partner voor alle schoorsteenklussen op het gebied van haarden, rookkanalen, schoorstenen en kachels. Maar wij staan ook paraat voor een deskundige dakreparatie. Wij adviseren ook om uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen. Wenst u een grondige inspectie van uw rookkanaal? Of is het tijd voor een dakreparatie? Of mogen we langskomen voor een inspectie aan uw schoorsteen? Wat u ook wenst, wij zijn uw specialist in rookkanalen aanleggen, een open haard en kachel installatie en dakreparatie in Ede.

Schoorsteen onderhoud of renovatie nodig? Voorkom problemen

Wenst u in Ede een schoorsteen renovatie of onderhoud? Onze experts zorgen ervoor dat uw schoorsteen er weer goed uitziet en optimaal werkt. Schoorstenen hebben veel te verduren door invloeden van het weer. Het is daarom verstandig om af en toe een expert een schoorsteen inspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u schade en een slecht werkende haard. Bovendien voorkomt u hoge kosten. Is er iets defect? Dan zullen wij uw schoorsteen direct renoveren. Hiervoor zijn onze medewerkers uiteraard volledig gecertificeerd. Zo is uw rookkanaal weer als nieuw en ook nog waterafstotend. Wilt u door ons alleen uw schoorsteen laten vegen? Dan ontvangt u van ons na onze werkzaamheden een bewijs voor de brandverzekering.

Laat onze experts nieuwe rookkanalen aanleggen in Ede

Heeft u een nieuw rookkanaal nodig? Onze experts zijn naast onderhoud en renovatie ook gespecialiseerd in rookkanaal installatie. Heeft u voor de kachel of open haard installatie specifieke wensen? Laat ons bijvoorbeeld weten wat voor een afwerking u wenst. Zo kunnen we hier rekening mee houden tijdens het installeren van uw nieuwe rookkanaal. Onze gecertificeerde specialisten zijn bekend met diverse merken en soorten rookgasafvoersystemen. Hierdoor kunnen wij voor uw nieuwe kachel of open haard het juiste rookkanaal aanleggen of uw schoorsteen passend renoveren. Is er iets mis met uw dak? Dan voeren wij zo nodig ook een dakreparatie uit in Ede.

Ede

Bel of mail onze schoorsteenveger vanuit Ede

Mogen wij uw schoorsteen voorzien van een inspectie, renovatie of onderhoud in Ede? Of wilt u voor uw nieuwe huis een rookkanaal laten aanleggen? Wenst u een open haard of kachel installatie? Laat ons weten op welke dag of tijd dit het beste uitkomt. Bel ons op 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Onze schoorsteenveger komt in Ede graag langs om uw schoorsteen te vegen, te renoveren of een rookkanaal installatie te volbrengen!