Schoorsteenveger Duiven

Kies voor de ervaren schoorsteenveger in Duiven

Zoekt u een professionele en ervaren schoorsteenveger voor het inspecteren, vegen en onderhouden van uw schoorsteen in Duiven? Of zoekt u een installateur voor het installeren van uw kachel of (open) haard? Kies dan voor de specialisten van ABS-schoorsteentechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van haarden en kachels en het onderhouden en monteren hiervan. Heeft u geen rookkanaal? Wees dan niet gevreesd. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van rookkanalen. Mogen wij u in Duiven met een montage of installatie van dienst zijn?

Schade aan uw schoorsteen? Kies voor een reparatie of renovatie

Is er een einde aan het leven van uw schoorsteen in Duiven gekomen? Schaf dan niet meteen een nieuwe aan, maar kies voor een schoorsteen inspectie. Schade aan uw schoorsteen is namelijk vaak prima te repareren of te renoveren! Wij zijn dé expert als het gaat om schoorsteen renovaties of reparaties: jaarlijks renoveren wij namelijk tussen de 100 en 150 schoorstenen voor aannemersbedrijven, particulieren, woningbouwcorporaties en VvE’s. Wanneer we uw schoorsteen in Duiven mogen renoveren, bekijken we eerst de schade. Vaak heeft het cement vocht opgenomen, wat uitgezet heeft tijdens vorstperiodes. Dit is makkelijk te repareren: wij voegen de buitenkant van uw schoorsteen in Duiven opnieuw en hij is weer klaar voor gebruik!

De vele voordelen die u bij ons ervaart

Mogen wij uw kachel installeren, uw haard installeren of een dakreparatie bij u uitvoeren in Duiven? Of zoekt u nog een partner voor het aanleggen van uw rookkanalen? Kies voor de professionals van ABS-schoorsteentechniek en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Wij maken altijd duidelijke afspraken
  • U ontvangt een heldere offerte van ons
  • Wij hebben verstand van zaken en zijn vakkundig
  • Onze service is klantgericht: uw wensen staan centraal
  • Wij zijn betrouwbaar: we komen onze afspraken altijd na
Ede

Schoorsteen inspectie nodig?

Een grondige inspectie laten uitvoeren voor uw schoorsteen of rookkanaal? Schakel onze schoorsteenveger in. Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van een schoorsteen inspectie. Blijkt tijdens de inspectie van uw rookkanalen dat het voldoende is om deze te vegen? Of moet er het een en ander gerenoveerd worden? Ook als u een geheel nieuw rookkanaal nodig heeft voor uw kachel of haard, installeren wij deze graag voor u. Neem contact met ons op voor een uitvoerige schoorsteen inspectie!

Neem contact op vanuit Duiven en wij installeren uw haard of kachel

Bij ABS-schoorsteentechniek kunt u met al uw wensen op het gebied van kachels en haarden terecht. Moet uw kachel of (open) haard geïnstalleerd worden? Of zoekt u iemand voor schoorsteen onderhoud? Misschien heeft u nog wel helemaal geen rookkanaal en bent u op zoek naar een bedrijf dat een rookkanaal kan aanleggen? Wij bieden voor elke situatie een oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoorsteen, kachel of haard in Duiven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. We kijken ernaar uit om een dakreparatie, een schoorsteen renovatie of een rookkanaal installatie bij u te mogen verzorgen in Duiven!