Schoorsteenveger Doetinchem

Wij installeren uw rookkanalen, kachel of (open) haard in Doetinchem

Maak kennis met de ervaren schoorsteenveger van ABS-schoorsteentechniek in Doetinchem. Wij kunnen u helpen met alle opdrachten op het gebied van schoorstenen, daken, haarden en kachels. Wij werken met diverse rookgasafvoer systemen en gebruiken een systeem op basis van de soort kachel die moet worden aangesloten. U kunt bij ons terecht voor schoorsteen onderhoud, renovaties en inspecties, voor de installaties van rookkanalen, voor de installatie van een kachel of een (open) haard of voor een dakreparatie. Waarmee kunnen we u helpen in Doetinchem?

Laat uw schoorsteen in Doetinchem vegen door onze schoorsteenveger

Bent u zich ervan bewust dat er jaarlijks ruim tweeduizend schoorsteenbranden worden geteld in Nederland? Dit komt doordat er bij het stoken van hout, kolen of olie onverbrande deeltjes in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes hechten zich aan de wand en vormen de brandbare laag creosoot. Wanneer u uw kachel vervolgens aansteekt, stijgt de temperatuur van deze laag al gauw naar 500 graden en vliegt de teerachtige laag in brand. Wij raden u daarom ten strengste aan om uw schoorsteen door ons te laten vegen! Bij intensief gebruik is het raadzaam het rookkanaal twee keer per jaar te laten vegen. Naast het vegen van uw schoorsteen kunnen onze medewerkers ook uw haard of kachel installeren! Informeer naar de mogelijkheden.

Mogen wij uw haard installeren? Dan profiteert u van vele voordelen

Heeft u een mooie (open) haard of kachel aangeschaft voor uw huis in Doetinchem, maar zoekt u nog een installateur die naar uw wensen luistert? Dan zit u bij ons goed. Daarnaast bieden we u een uitstekende service en vele voordelen. Laat u ons uw rookkanalen installeren of uw dakreparatie uitvoeren? Dan bieden wij u in Doetinchem:

  • Altijd duidelijk gemaakte afspraken
  • Glasheldere offertes
  • Vakkundigheid en kennis
  • Een klantgerichte werkwijze
  • Een betrouwbare samenwerking
Kachel installatie

Wilt u een Schoorsteen inspectie laten uitvoeren?

Een grondige inspectie nodig voor uw schoorsteen of rookkanaal? Schakel onze schoorsteenveger in. Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van een schoorsteen inspectie. Blijkt tijdens de inspectie van uw rookkanalen dat het voldoende is om deze te vegen? Of moet er het een en ander gerenoveerd worden? Ook als u een geheel nieuw rookkanaal nodig heeft voor uw kachel of haard, installeren wij deze graag voor u. Kortom, schakel ons in voor een uitvoerige schoorsteen inspectie!

Kies voor dé schoorsteenveger in Doetinchem

Kies voor een vakbekwame en gecertificeerde schoorsteenveger van ABS-schoorsteentechniek en u bent verzekerd van een schone, gerenoveerde kachel. Zoekt u een installateur voor de installatie van uw haard of kachel? Of is uw dak kapot? Dan voeren wij een dakreparatie bij u in Doetinchem uit. We bespreken graag de mogelijkheden met u! Denkt u bijvoorbeeld dat er geen opties zijn voor een haard of een kachel? Dan leggen wij rookkanalen bij u aan, zodat u binnen de kortste keren van uw (open) haard of kachel kunt genieten. Bel naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl en we helpen u graag verder in Doetinchem!