Schoorsteenveger Dieren

Kies voor een ervaren schoorsteenveger in Dieren

Bent u in Dieren op zoek naar een goede schoorsteenveger? Dan bent u bij ABS-schoorsteentechniek aan het juiste adres. Wij zijn de geschikte partner als het gaat om het aanleggen of installeren van rookkanalen, kachels en haarden. Wenst u schoorsteen onderhoud of wilt u deze laten renoveren? Of wilt u misschien uw schoorsteen laten vegen? Wij komen graag bij u langs. Ook voor een grondige inspectie aan uw rookkanaal. Is uw dak defect? Dan staan wij ook paraat voor een dakreparatie. Wij bieden u een effectieve oplossing voor uw schoorsteen, rookkanaal, open haard of kachel installatie in Dieren.

Onderhoud of renovatie nodig in Dieren? Onze schoorsteenveger helpt!

Mogen wij bij u in Dieren langskomen om uw schoorsteen te vegen of renoveren? Schakel dan een van onze vakkundige en gecertificeerde experts in. Wij zorgen ervoor dat uw schoorsteen of rookkanaal weer optimaal werkt. Met behulp van een grondige inspectie kunnen wij beoordelen welke renovatie er nodig is. Mocht er een reparatie nodig zijn aan uw dak, dan voeren we gelijk een dakreparatie uit. Wenst u ons alleen voor het vegen van uw schoorsteen? Dan is het wellicht goed om te weten dat u na afloop altijd een bewijs mee krijgt voor de brandverzekering.

Laat door ons nieuwe rookkanalen aanleggen

Heeft u nieuwe rookkanalen nodig in Dieren? Laat ons dan bij u langskomen voor de installatie van een rookkanaal. Of u nu net een nieuwe kachel of open haard installatie heeft gekocht of uw huidige kachel defect is. Elk rookgasafvoersysteem weten wij te installeren. Wat zijn uw wensen voor de rookkanaal installatie en afwerking? Laat het ons direct weten, zodat we uw gewenste kachel of open haard kunnen koppelen aan uw nieuwe rookkanaal. Kortom, wij zijn niet alleen te benaderen voor onderhoud en renovatie. Ook voor het aanleggen van rookkanalen en schoorsteen inspectie zijn wij uw partner.

Kachel installatie

Direct een schoorsteenveger nodig in Dieren? Bel of mail

Neem contact op met onze experts voor dakreparatie of kachel installatie in Dieren. Of wilt u dat wij uw schoorsteen komen vegen of renoveren? Of wenst u schoorsteen onderhoud? Laat ons dan een uitvoerige schoorsteen inspectie uitvoeren. Of laat door ons vakkundig nieuwe rookkanalen aanleggen. Bel direct naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Wij zijn uw specialist voor effectief onderhoud of een dakreparatie in Dieren.