Dakreparatie

Schakel ons in voor een dakreparatie

Is voor uw gewenste schoorsteenrenovatie een heuse dakreparatie nodig? Schakel dan de specialisten van ABS-schoorsteentechniek in. Onze schoorsteenvegers zijn zeer gespecialiseerd in het repareren en renoveren van daken. Dus heeft u interesse in een andere haard of kachel, een schoorsteenrenovatie of een compleet nieuw rookkanaal? Onze vakmensen kunnen deze perfect voor u realiseren. Snel en vakkundig. Kortom, schakel ons direct in voor die dakreparatie!

Schakel onze schoorsteenveger in voor onderhoud of renovatie

Elk dak heeft enorm veel te verduren. Denk aan regen, hagel, sneeuw en vorst. Omdat cement vocht opneemt, kan uw schoorsteen en dak regelmatig uitzetten en krimpen. Hierdoor ontstaat vorstschade. Maar ook zonlicht kan haar sporen achterlaten en materiaal doen verzachten. Daarom kan het soms nodig zijn te kiezen voor een dakreparatie. Wij repareren per jaar tussen de 100 en 150 schoorstenen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor aannemersbedrijven, VvE’s en woningbouwcorporaties. Laat ons eerst een inspectie uitvoeren aan uw dak, zodat wij precies weten wat er moet gebeuren. Wij stellen hiervoor graag een heldere en scherpe offerte voor u op.

Ontdek de voordelen van onze dakreparatie

Als u ons inschakelt voor die benodigde dakreparatie, dan staan u vele voordelen te wachten. Zo staan wij garant voor de volgende zaken:

  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Betrouwbaarheid
  • Een heldere offerte
  • Verstand van zaken
  • Duidelijke afspraken
  • Klantgerichte service

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, voordat we uw dak gaan repareren. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen aangaande insolatie of uw schoorsteen? Laat het ons weten, dan houden wij daar volop rekening mee.

Wanneer mogen wij langskomen voor de dakreparatie?

Is het tijd voor een dakreparatie? Schakel dan de gespecialiseerde vakmensen van ABS-schoorsteentechniek in. Wij brengen uw dak graag weer in optimale staat. Desgewenst inclusief dakisolatie of met een stevige en duurzame schoorsteen erbovenop. Wilt u dat wij ook uw schoorsteen vegen? Of wenst u een nieuw rookkanaal, omdat u een nieuwe haard of kachel heeft gekocht? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl. Geef meteen uw wensen aan ons door, dan stellen wij graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op. Kortom, schakel ons vandaag nog in voor die benodigde dakreparatie!