Schoorsteenveger Arnhem

Laat uw haard of kachel installeren of renoveren in Arnhem

Kies voor ABS-schoorsteentechniek als u op zoek bent naar een ervaren schoorsteenveger in Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en renoveren van schoorstenen, haarden en kachels. Ook wanneer u geen rookkanaal heeft, kunnen wij dit als installateur voor u verzorgen. Wij werken met diverse rookgasafvoer systemen, afhankelijk wat voor kachel er dient te worden aangesloten. We nemen de volledige installatie uit handen en werken de installatie van uw kachel of haard in Arnhem af naar wens! Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Maak kennis met onze efficiƫnte werkwijze in Arnhem

Mogen wij u helpen met een dakreparatie, een haard installatie of misschien wel met een schoorsteen renovatie? Dan beginnen wij eerst met het creƫren van een veilige werkruimte. We installeren voor schoorsteen renovaties en onderhoudswerkzaamheden een speciale schoorsteen steiger. Voeren wij een dakreparatie uit? Dan maken we gebruik van speciale nokladders. Vervolgens verwijderen we de oude voegen en vervangen we het oude lood voor nieuw lood. Hierna reinigen we uw schoorsteen met heet water onder gepaste druk. Tot slot wordt uw schoorsteen in Arnhem opnieuw gevoegd, wordt de bovenplaat voorzien van een nieuwe stuclaag en kunnen we na twee weken de schoorsteen waterafstotend maken. De mortel is dan namelijk uitgehard. Uw schoorsteen in Arnhem zal geen vocht meer opnemen!

De ervaren schoorsteenveger in Arnhem

Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor een dakreparatie, een rookkanaal installatie of een kachel installatie, ervaart u vele voordelen. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Onze afspraken zijn altijd helder en duidelijk
  • De offertes die u ontvangt zullen nooit vragen bij u oproepen
  • Onze schoorsteenveger is erg vakkundig
  • Klantgerichtheid staat bij ons centraal: uw wensen zijn het belangrijkste
  • Wij zijn betrouwbaar: we komen onze afspraken altijd na
Schoorsteen onderhoud

Schoorsteen inspectie laten uitvoeren?

Heeft uw schoorsteen of rookkanaal een grondige inspectie nodig? Schakel ABS-schoorsteentechniek in. Bij ons werken ervaren schoorsteenvegers. Blijkt tijdens de inspectie van uw rookkanalen dat het voldoende is om deze te vegen? Of moet er het een en ander gerenoveerd worden? Ook als u een geheel nieuw rookkanaal nodig heeft voor uw kachel of haard, installeren wij deze graag voor u. Kortom, schakel ons in voor een uitvoerige schoorsteen inspectie!

Neem contact op vanuit Arnhem en wij installeren uw haard of kachel

Mogen wij de installatie van uw kachel of (open) haard uit handen nemen? Of zoekt u een professional voor een dakreparatie, een schoorsteen renovatie of voor het aanleggen van een rookkanaal? Wij komen dit graag voor u verzorgen in Arnhem. Wij opereren allround en kunnen iedere klant helpen door onze vakkundigheid. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden! Zo voorkomt u onverwachte hoge kosten. Meer informatie over de mogelijkheden in Arnhem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-83442442 of stuur een e-mail naar info@abs-schoorsteentechniek.nl en onze schoorsteenveger helpt u graag verder met het installeren van uw kachel of haard in Arnhem!